Снимка: Булфото, архивСтамен Янев коментира ситуацията с уволнената директорка на Българската

...
Снимка: Булфото, архивСтамен Янев коментира ситуацията с уволнената директорка на Българската
Коментари Харесай

Стамен Янев за Трифонова: Нормално е, когато напускаш публична позиция, да има разочарование

Снимка: Булфото, списък

Стамен Янев разяснява обстановката с уволнената директорка на Българската организация за вложения (БАИ) Десислава Трифонова, която описа по какъв начин била безусловно изхвърлена от организацията.

" Нормално е, когато си заемал избрана обществена позиция и я напускаш, да има отчаяние, само че когато става въпрос за успеваемост в администрацията не са нужни претекстове според член 19а на Закона за администрацията ", сподели в коментар за „ Фокус “ шефът на Българската организация за вложения.

" Днес в 11.00 часа Стамен Янев нахлу като мутра в БАИ и ме изрита. Беше ми връчена заповед за освобождение без предупреждение. Не разбирам за какво бях изхвърлена по този метод. Не заслужавам ли някакво обикновено отношение? ", пита тя пред медиите.
" Няма нередности в организацията, няма претекстове за промяната ми. Това е чист реваншизъм. Няма никакви претекстове за моето премахване от поста. Аз съм на поста като специалист. Това се прави в интервал на рецесия ", означи Трифонова. " Ние с екипа безусловно сме спали тук, с цел да осъществяваме вложения за 800 млн. лв. ", регистрира тя.

Стамен Янев изясни за какво е приел поста, на който до момента е била Десислава Трифонова: „ Бях поканен от новия министър, с цел да продължа там, където съм работил повече от 5 години. Министърът има за главен собствен приоритет привличането на вложения и търси успеваемост за късия мандат на това държавно управление “, изясни той.

" Искам да схвана за какво съм освободена от поста си. Министърът даже не ме познава, с цел да е неудовлетворен от работата ми. Това ли е методът за ръководство на страната сега? Това се случва пред очите на вложителите ", разяснява още освободената директорка.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР